Dyrlæge Kibæk

Skjern Dyrehospital | Din dyrlæge nær Kibæk Ny dyrlæge nær Kibæk

Den tidligere satellitklinik i Kibæk er flyttet til nærtliggende dyrlæge i Skjern. På Skjern Dyrehospital vil du og dit kæledyr altid blive mødt af et kompetent team af dyrlæger og veterinærsygeplejersker, som sørger for, at dit kæledyr er i de tryggeste hænder.

Det er vores ønske fortsat at kunne tilbyde vores kunder den bedste service, og vi glæder os til at byde velkommen på Skjern Dyrehospital. Den nye dyrlæge i Skjern har en central beliggenhed med gode parkeringsforhold og få minutters gang fra tog- og busforbindelser, så vores kunder i Kibæk let kan komme hertil.

Dyrlæge i Skjern

Din dyrlæge nær Kibæk er en del af det professionelle netværk VetFamily, hvor vi samarbejder med andre engagerede og fagligt dygtige dyrlæger. I dette netværk kan vi altid trække på hinandens ekspertise, for at sikre din hund eller kat den bedste behandling, udført af de dygtigste dyrlæger og veterinærsygeplejersker.

Vi mener, at dit kæledyr altid fortjener den bedste og mest optimale behandling. Derfor får både ejer og kæledyr professionel behandling og rådgivning om foder, pleje samt behov for vaccination hos din dyrlæge i nærheden af Kibæk. Som en af de eneste dyrlæger i Danmark tilbyder vi vaccinetjek til både hunde og katte for at undgå overvaccination.

For spørgsmål eller tidsbestilling bedes du kontakte dyreklinikken i Skjern på tlf. 97 35 13 00. Din gamle dyrlæge i Kibæk ser frem til at byde dig og dit kæledyr velkommen på Skjern Dyrehospital.