Dyrlæge Lem

Skjern Dyrehospital | Erfaren dyrlæge nær Lem

Leder du efter en fagligt dygtig dyrlæge nær Lem, som kan tage sig omsorgsfuldt af dit kæledyr? Hos Skjern Dyrehospital vil både ejer og kæledyr føle sig velkomne og i trygge hænder, uanset om der er behov for rådgivning, eller om dit dyr skal behandles. Vores kompetente og erfarne dyrlæger tilbyder professionel rådgivning samt trygge behandlinger og operationer.

Vores klinik er centralt placeret i Skjern, hvilket gør det nemt for vores kunder at komme hertil. Lige ude foran din dyrlæge, tæt på Lem, er der mange parkeringsmuligheder. Desuden er der gode tog- og busforbindelser med kun få minutters gang ned til Skjern Dyrehospital.

VetFamily dyrlæge nær Lem

For at vi kan tilbyde høj faglighed og omsorg, hver gang du besøger din dyrlæge i nærheden af Lem, har vi valgt at være en del af det professionelle netværk VetFamily. Det betyder, at vi kan udnytte hinandens kompetencer og garantere den bedste behandling for både hunde og katte. Vi tilbyder blandt andet homøopatisk behandling, kiropraktisk behandling, alternativ behandling og akupunkturbehandling mod smerter.

For tidsbestilling kan du enten anvende vores online bookingsystem eller kontakte os på tlf. 97 35 13 00. Har din hund eller kat behov for operation, ring da venligst også på tlf. 97 35 13 00, så vi i fællesskab kan aftale hvilket forløb, der passer jer. Vores erfarne dyrlæger og veterinærsygeplejersker ser frem til at byde dig og dit kæledyr velkommen hos din dyrlæge tæt på Lem.