Dyrlæge Tarm

Skjern Dyrehospital | Dyrlæge nær Tarm Dyrlæge få minutter fra Tarm

Bor du i Tarm, og har din hund eller kat behov for hjælp fra en dyrlæge? Så ligger Skjern Dyrehospital blot få minutter fra Tarm. Hos din dyrlæge i Skjern er dyreejere og kæledyr i de tryggeste hænder, både når det gælder rådgivning, behandling og operation. Uanset om dit kæledyr skal igennem en simpel behandling eller en større operation, vil din dyrlæge behandle med stor omsorg.

Din dyrlæge nær Tarm er en del af det professionelle netværk VetFamily sammen med andre  engagerede og fagligt dygtige dyrlæger. Vi er med i dette netværk, for at vi altid kan tilbyde dit dyr den bedste behandling ved at udnytte hinandens kompetencer.

Dyrlæge med webshop

Udover vores dyrlæge tæt på Tarm giver vi vores kunder muligheden for at handle foder, plejemidler og legetøj til deres kæledyr online. Det gør vi på baggrund af vores samarbejde med VetFamily, hvor du iwebshoppen kan købe lige det, som du står og mangler til din hund eller kat. Når du handler på webshoppen leveres dine varer lige til døren i løbet af 1-3 arbejdsdage.

Ønsker du at foretage en tidsbestilling hos din dyrlæge nær Tarm, eller har du spørgsmål til os, hører vi gerne fra dig på tlf. 97 35 13 00. Vores erfarne dyrlæger og veterinærsygeplejersker står klar til at byde dig og dit kæledyr velkommen.