Dyrlæge Videbæk

Skjern Dyrehospital | Din dyrlæge tæt på Videbæk

Bor du i Videbæk, og er du på udkig efter en nærtliggende dyrlæge? Så kan du med fordel vælge Skjern Dyrehospital, som er beliggende ikke langt fra Videbæk. Vi er et team af engagerede dyrlæger, som sætter fokus på høj faglighed og omsorg. Dyreejere og kæledyr er altid i trygge hænder hos os, uanset om det gælder rådgivning, behandling eller operation. Aniplan er nu en mulighed, så du kan fordele dine udgifter ud over året og undgå bekymringer.

Med en central beliggenhed i Skjern, kan du let komme frem til din dyrlæge fra Videbæk. Ved vores dyreklinik er der mange gode parkeringsmuligheder og gode busforbindelser fra Videbæk med blot få minutters gang fra busstationen til din dyrlæge.

Dyrlæge med trygge behandlinger til dit kæledyr 

Hos din dyrlæge nær Videbæk, tilbyder vi en lang række af trygge behandlinger, som sikrer hunde og katte et sundt og godt liv. Vi tilbyder blandt andet allergibehandling, vaccinetjek, akupunkturbehandling mod smerter, blid osteopati og kiropraktisk behandling til hund og kat, homøopatisk behandling samt alternativ behandling. Uanset hvad vi skal hjælpe dig og dit kæledyr med, garanterer vi for høj faglighed og tryghed. 

Ønsker du at booke en tid hos din dyrlæge i nærheden af Videbæk, kan det enten gøres via vores online bookingsystem her på siden eller ved at kontakte os på tlf. 97 35 13 00. Skal dit dyr opereres, ring da også venligst på tlf. 97 35 13 00, så vi kan aftale et forløb, der passer jer. Vores erfarne dyrlæger og veterinærsygeplejersker står klar til at byde dig og dit kæledyr velkommen.

Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på tryghed til din bedste ven

AniPlan er et abonnement på forebyggende pleje og sundhed. Dit kæledyr sikres fx regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek. 
Du får mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat