Vagtsamarbejde

Uden for normal åbningstid kan der stadig være behov for at kunne komme til dyrlæge med et akut sygt eller tilskadekommet dyr.

Vi på Skjern Dyrehospital samarbejder med syv dyreklinikker og dyrehospitaler, der ligesom os kun tager sig af smådyr, hvilket sikrer jer, at I altid vil møde en kompetent smådyrsdyrlæge.

Rent praktisk ringer I op på vores normale hovednummer 9735 1300 og bliver stillet om til vagthavende dyrlæge.

Når vi ikke selv har vagten, vil det være en dyrlæge, der er tilknyttet en af de andre klinikker eller hospitaler, der svarer på telefonen.

Vores samarbejdspartnere i vagten er dyreklinikker og dyrehospitaler i:

• Holstebro

• Herning