Allergibehandling

Allergibehandling

Allergitest foretages på dyr, hvor alle symptomer tyder i retning af allergi. Dette gøres i dag på Skjern Dyrehospital ved at udtage en blodprøve.

Blodprøven videresendes til et autoriseret laboratorium, hvor man med moderne teknologi kan finde frem til de ting dyret reagerer allergisk overfor. Der vurderes så efterfølgende om dyret skal hyposensibiliseres.

Hyposensibilisering

Hyposensibilisering udføres med små indsprøjtninger eller med dråber der dryppes under tungen og er let at gøre i hjemmet. Der gives en stadig stærkere opløsning af det hunden eller katten ikke kan tåle for at vænne kroppen til ikke at reagere på de stoffer som dyret oprindeligt var allergisk overfor.

Ligesom hos mennesker er det ikke 100 % der bliver raske, men flertallet af hunde og katte kan få deres problemer afhjulpet.

Ved allergiske dyre er det vigtig, at dyret er under konstant loppebehandling.

Allergibehandling kan med fordel kombineres med allergidiæt. Vi har på klinikken flere forskellige slags der er godkendt til behandling af allergikere. Kom ind og få vejledning hvis din hund eller kat har problemer med allergi.

Abonner på forebyggende pleje og sundhed Don't worry - Be happy with AniPlan®

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat