Ultralydsskanning af hund og kat

Vi har på Skjern Dyrehospital fornøjelsen af at have en rigtig god ultralydsscanner.

Ultralydsscanneren er et godt hjælpemiddel i det daglige på Skjern Dyrehospital og kan bl.a. bruges til:

Udredning af f.eks. mave-tarm problemer

Diagnostisering af flere forskellige hjertelidelser

Diagnostisering af kræft i nyre, lever eller bughule

Urinvejssten ses tydeligt og kan derefter fjernes.

Drægtighedsscanning af tævehund og hunkatte. Her kan vi se om fostrene har det godt og i beslutningsprocessen om der er behov for kejsersnit, kan vi se om det haster med akut kejsersnit eller om det er tilrådeligt at give dyret og fostrene lidt mere tid.